Salden stapt als trainer middenbouw over naar Ajax

10 augustus 2019, 14:59
Foto: © ProShots

Ajax heeft een nieuwe trainer gevonden voor de middenbouw. Misha Salden trad op 1 augustus in dienst van de Amsterdamse club. De oefenmeester begint bij Ajax onder 13, voor de tweede seizoenshelft stapt hij over naar Ajax onder 14.

"Een mooie nieuwe uitdaging. Ik heb er heel erg veel zin in. In de Ajax-jeugd voetbalt het topje van de ijsberg grotendeels. Een mooi niveau", zegt Salden, die als profvoetballer uitkwam voor Haarlem, FC Volendam en Telstar, tegen NH Sport.

Salden werd afgelopen seizoen ontslagen bij FC Volendam, waar Wim Jonk inmiddels coach is. FC Volendam heeft tegenwoordig de beschikking over een participatiefonds. "Soms denk je wel eens: dat had ik ook wel graag gewild, dat er wat meer te besteden was. Aan de andere kant ben ik blij met de selectie die er staat. De basis en de kern wordt door de ervaring elk jaar sterker. Hopelijk zorgt het extra geld voor dat zetje dat nodig is", aldus Salden over zijn oud-werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen