Van Bommel: "Het is ook voor PSV een grote wedstrijd"

7 augustus 2019, 19:40

Nadat de Champions League-campagne een sof werd, gaat PSV er nu alles aan doen om de Europa League te bereiken. De reis naar het hoofdtoernooi begint donderdag met een uitwedstrijd tegen FK Haugesund, de nummer acht van Noorwegen. Mark van Bommel is op zijn hoede.

Dat zei hij woensdag op de persconferentie in Noorwegen. "Je moet respect hebben voor je tegenstander. We spelen beide Europa League-kwalificatie. Het maakt niet uit wie de sterkste is. Wij willen winnen en Haugesund ook", zei hij volgens PSV.nl. "We willen winnen, dus ook morgen. Het maakt niet uit of je in een winnende fase zit, je wil de volgende wedstrijd winnen. Het belangrijkste is dat we doorgaan, we zijn uit de Champions League en nu moeten we doorgaan naar de play-offs en daarna naar de groepsfase van de Europa League.''

Voor Haugesund is het tweeluik met PSV een gigantische uitdaging, maar ook voor PSV is het volgens Van Bommel een grote wedstrijd. "Je wilt iedere pot winnen. Voor Haugesund is het een grote wedstrijd, maar voor ons ook. Wij willen door."

Lees ook: Van Bommel heeft kiezelharde boodschap voor Luckassen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen