AZ - United niet uitverkocht door strenge UEFA-regels

30 september 2019, 07:46

AZ speelt donderdagavond een prachtige wedstrijd tegen Manchester United, maar het duel in Den Haag is verre van uitverkocht. Tot dusver zijn er 'slechts' elfduizend tickets verkocht en de kans is klein dat daar nog heel veel bijkomt. De strenge regels van de UEFA liggen een vol stadion vooralsnog in de weg.

Dat schrijft De Telegraaf. Alleen clubcardhouders mogen namelijk tickets bestellen voor de Europa League-ontmoeting. "En die moeten hun kaart uiterlijk een dag voor de loting, op 29 augustus, hebben aangeschaft", laat een woordvoerder van de Alkmaarders weten tegenover de ochtendkrant. Tot dusver waren dat dus zo'n elfduizend mensen.

Het Cars Jeans Stadion biedt plek aan in totaal vijftienduizend mensen, waardoor er veel lege plaatsen zijn voor het duel in de groepsfase van de Europa League. De verwachting is wel dat opponent Manchester United – dat maandagavond nog tegen Arsenal speelt in de Premier League – met een veredeld B-team begint in de Hofstad.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen