Frans persbureau: Diaby geeft diefstal horloge Dolberg toe

26 september 2019, 19:35

Mohamed Lamine Diaby heeft toegegeven dat hij het horloge van Kasper Dolberg heeft gestolen in de kleedkamer van OGC Nice. Dat meldt AFP, een Frans persbureau. Eerder werd de achttienjarige aanvaller al als hoofdverdachte aangemerkt door Franse media.

Diaby zou donderdag in het bijzijn van zijn advocaten zijn daad hebben toegegeven en zijn excuses hebben aangeboden aan de club, Dolberg, aanvoerder Dante en trainer Patrick Vieira. Hij heeft eveneens beloofd de schade te vergoeden. De waarde van het horloge wordt geschat op 70.000 euro.

Het is nog onbekend welke straf Diaby te wachten staat. Een ontslag op staande voet is één van de opties, volgens AFP. De jonge spits speelt sinds zijn dertiende bij Nice en kwam tot nu tot zeven officiële optredens voor de Franse club.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen