Hoedt op huurbasis van Southampton naar Antwerp FC

2 september 2019, 19:12
Foto: © ProShots

Wesley Hoedt maakt het seizoen af in de Belgische competitie. De 25-jarige verdediger verlaat Southampton op huurbasis voor Antwerp FC. De club uit Antwerpen heeft in de huurovereenkomst een optie tot koop bedongen.

Hoedt begon zijn profloopbaan bij AZ, de club uit zijn geboortestad Alkmaar. In de zomer van 2015 stapte hij over naar Lazio, dat hem twee jaar later voor ruim 16 miljoen euro verkocht aan Southampton. Hoedt was in zijn eerste anderhalf jaar bij de Engelse club een vaste waarde, maar raakte daarna uit beeld. In de eerste helft van 2019 speelde de zesvoudig Oranje-international al op huurbasis voor Celta de Vigo. Dit seizoen stalt Southampton hem bij Antwerp FC.

Antwerp FC plaatste zich afgelopen seizoen voor Europees voetbal. De Belgische club bereikte echter niet de groepsfase: het verloor in de laatste voorronde van de Europa League van AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen