Horloge Dolberg mogelijk gestolen door teamgenoot

26 september 2019, 13:15   Bijgewerkt: 26 september 2019, 14:35

Twee weken nadat Kasper Dolberg een contract tekende bij OGC Nice, kreeg hij te maken met een vervelend incident. Het horloge van de Deense spits werd namelijk gestolen in de kleedkamer van zijn nieuwe club. Volgens het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe wordt een ploeggenoot verdacht van de diefstal.

De waarde van het horloge wordt geschat op 70.000 euro en dus is het logisch dat de ontgoocheling groot was bij Dolberg. De van Ajax overgekomen spits deed aangifte bij de politie en al snel werd het onderzoek gericht op de selectie. Alle spelers werden verhoord, maar één teamgenoot sprong er negatief uit. Volgens de Franse sportkrant verdenkt de politie Mohamed Lamine Diaby van de diefstal. De pas achttienjarige ploeggenoot van Dolberg zit volgens L'Equipe stevig in de penarie.

Klopt het dat de jonge spits verantwoordelijk is voor de diefstal, dan wordt hij waarschijnlijk ontslagen door OGC Nice. Mohamed Lamine Diaby speelt als sinds zijn dertiende voor Nice en heeft als jonge spits al tot zes optredens in de competitie achter zijn naam staan.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen