Ajax zonder Neres en Álvarez, Huntelaar en Dest in de basis

6 oktober 2019, 11:09

Ajax begint op bezoek bij ADO Den Haag zonder David Neres en Edson Álvarez in de basis. Erik ten Hag kiest op het middenveld voor Donny van de Beek in de controlerende rol, terwijl Klaas-Jan Huntelaar in de voorhoede de voorkeur krijgt. Verder zijn de Amsterdammers ongewijzigd ten opzichte het treffen met Valencia.

Dat betekent dat Neres dus net als in de sinaasappelstad op de bank begint en Quincy Promes – hij verkeert in bloedvorm momenteel – opnieuw de voorkeur krijgt. Of hij of Hakim Ziyech op '10'  begint, is niet duidelijk. Vermoedelijk zullen de aanvallers van Ajax, met uitzondering van Huntelaar, vermoedelijk veel rouleren. Verder krijgt Sergino Dest opnieuw de voorkeur boven Noussair Mazraoui op de rechtsbackpositie.

Bij ADO Den Haag ontbreekt keeper Robert Zwinkels nog altijd, hij wordt opnieuw vervangen door Luuk Koopmans. Verder keert Danny Bakker terug in de basis ten koste van Pawel Cibicki, die net als Thomas Haye op de bank begint. Ondanks de forse nederlaag tegen FC Emmen (3-0) vorige week, is de opstelling verder ongewijzigd.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen