Chelsea wint in Frankrijk en laat Lille puntloos achter

2 oktober 2019, 23:53

Chelsea heeft in de groep van Ajax de eerste drie punten binnen. De houder van de Europa League ontdeed zich in Frankrijk van Lille (1-2), dat na twee wedstrijden puntloos onderaan staat. Willian maakte in de slotfase het winnende doelpunt voor Chelsea.

Beide ploegen hunkerden na hun nederlaag tegen respectievelijk Ajax en Valencia naar een overwinning. Chelsea begon voortvarend aan hun jacht op drie punten. De Londenaren hadden de regie. Dat resulteerde na 22 minuten in de voorsprong. Tammy Abraham kwam helemaal vrij voor doelman Mike Maignan. De 22-jarige spits profiteerde optimaal van het defensieve geschutter bij Lille. Na een goede aanname was het raak voor de jarige Abraham. 

Uit het niets kwam de herrijzenis van Lille, dat in het eerste half uur amper van zich liet horen. Een kopbal van Victor Osimhen hielp de Fransen langszij. Vanuit het oogpunt van Ajax was dit een perfectie tussenstand, maar Chelsea trok in de slotfase de wedstrijd naar zich toe. Door een volley via de grond liet Willian de bal over Maignan stuiteren en schonk de Braziliaan Chelsea de eerste punten in de Champions League.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen