Lampard hoopt na eerste CL-overwinning Ajax bij te blijven

3 oktober 2019, 14:01

De blijdschap is groot bij Chelsea-manager Frank Lampard na de 1-2 zege van zijn club op bezoek bij Lille. In Frankrijk deden de Engelse groepsgenoten van Ajax uitstekende zaken. De voormalig middenvelder van The Blues hoopt dat zijn ploeg in het spoor van lijstaanvoerder Ajax kan blijven.

"Want Ajax heeft een duidelijk signaal afgegeven door twee keer te winnen", weet Lampard in gesprek met BT Sport. Mede dankzij een treffer van Tammy Abraham, die twijfelt over zijn interlandkeuze, werd er in Stade Pierre-Mauroy gewonnen. "Deze overwinning zorgt voor vertrouwen, maar het harde werk begint nu pas."

Op 23 oktober speelt Chelsea in de Nederlandse hoofdstad tegen het nog foutloze Ajax. De late winnende treffer (1-2) van William moet de ommekeer worden in de Champions League-campagne van Chelsea. "We wisten dat dit een lastige wedstrijd zou worden, zeker na de nederlaag tegen Valencia. Daarnaast was het voor een aantal spelers de eerste keer dat ze een Europese uitwedstrijd speelden. Dit geeft zeker een goed gevoel."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen