RKC voegt Oost toe aan technische staf, De Regt naar SV Straelen

31 mei 2020, 15:25

RKC Waalwijk heeft Jason Oost voor volgend seizoen toegevoegd aan de technische staf. De Eredivisieclub brak in maart met Erwin van Breugel en heeft diens opvolger gevonden bij Almere City FC. Oost was daar werkzaam als Hoofd Jeugdopleiding, maar zal bij RKC Waalwijk actief zijn als assistent-trainer.

Dat heeft RKC Waalwijk gecommuniceerd via het clubkanaal. "Voor de invulling van de nieuwe assistent-trainer hebben we uiteraard gekeken naar een aantal competenties die passen bij de visie van de club. Hierbij is het belangrijk dat deze persoon complementair moet zijn aan de huidige staf", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Jason is de afgelopen jaren voornamelijk bezig geweest met de individuele ontwikkeling van spelers. Een belangrijk onderdeel binnen de werkwijze van RKC Waalwijk." Eerder was Oost als voetballer ook al actief bij RKC Waalwijk.

Lees ookRKC Waalwijk grijpt in en neemt afscheid van assistent

De Regt naar SV Straelen

Verder kwam er nog meer transfernieuws uit Brabant: Ferry de Regt keert volgend seizoen namelijk niet meer terug bij Helmond Sport. De verdediger was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Brabantse club, maar heeft een contract getekend bij het Duitse SV Straelen, dat dit jaar naar de Regionalliga promoveerde. Daarmee volgt hij het voorbeeld van Jelle van Benthem en Sem de Wit, die eerder daar al tekenden. De Regt speelde in het verleden voor VVV-Venlo, Fortuna Sittard, TOP Oss en dus Helmond Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen