FC Groningen en Zivkovic wachten op toestemming van Chinezen

20 augustus 2020, 14:54

FC Groningen hoopt Richairo Zivkovic (op archiefbeeld voor Oostende) spoedig te begroeten op het trainingsveld. De 23-jarige spits traint graag mee met de selectie van Danny Buijs, maar wacht op toestemming van Changchun Yatai. Zijn werkgever heeft momenteel geen competitieverplichtingen op het tweede niveau van China. Het liefst voegt Groningen Zivkovic ook als volwaardig selectielid toe aan de spelersgroep.

"Die toestemming moet eerst geregeld worden, voordat er aan eventuele andere dingen wordt gedacht", zegt Zivkovic' zaakwaarnemer Guido Albers tegen RTV Noord. Volgens de belangenbehartiger is een definitieve terugkeer naar de Martinistad alleen mogelijk op huurbasis. "Hij is voor drie miljoen naar China gegaan en hij is echt niet minder waard geworden, hoor."

Groningen en Zivkovic lijken elkaar wel te vinden. Cruciaal is of de Chinezen willen meewerken. "Want alles zal binnen de kaders en mogelijkheden van FC Groningen moeten", geeft Albers aan. "Hoe Richairo hier zelf in staat? Volgens mij heeft hij hartstikke goed door dat FC Groningen een goede optie is om weer te laten zien dat hij een goeie spits is, Iemand die zomaar vijftien keer per seizoen kan scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen