Makkelie krijgt met City - Lyon mooi én opvallend affiche

13 augustus 2020, 10:48

Danny Makkelie heeft met de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Olympique Lyon een mooi affiche toebedeeld gekregen. Toch is de aanstelling opvallend, omdat er voor een Nederlandse club (Ajax) behoorlijk veel op het spel staat. Bij uitschakeling van de Fransen, gaan de Amsterdammers rechtstreeks de groepsfase van het miljardenbal in.

Makkelie wordt tijdens het Champions League-duel geassisteerd door zijn vaste grensrechters Mario Diks en Hessel Steegstra. Jochem Kamphuis en Kevin Blom gaan mee als respectievelijk VAR en AVAR. Vorige midweek had Makkelie met zijn team nog de leiding over het duel tussen Bayer Leverkusen en Rangers FC.

Ajax gaat rechtstreeks de groepsfase van de Champions League in, mits de winnaar van de huidige jaargang zich via de competitie heeft geplaatst voor de editie van komend seizoen. Napoli is reeds uitgeschakeld door FC Barcelona, waardoor Lyon de enige overgebleven ploeg is voor wie Ajax hoeft te vrezen. Daarmee is de aanstelling van Nederlander Makkelie in elk geval opvallend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen