De Jong: "Agent Van de Beek al in gesprek met United"

19 oktober 2020, 17:37

Opnieuw werd Donny van de Beek afgelopen weekend gepasseerd in de basisformatie van Manchester United. Daniel James kreeg de voorkeur boven de 23-jarige middenvelder, die het in zijn beginweken als speler van The Red Devils met een reserverol moet doen. BeIn Sports-analyticus Nigel de Jong weet dat de voormalig Ajacied daar niet blij mee is.

De Jong heeft enigszins begrip voor de keuze van Solskjaer om Van de Beek op de bank te houden. "Hij is geen controlerende midfielder, maar een box-to-box, een nummer 10. Fernandes is qua technische vaardigheden gewoon beter. Maar aan de andere kant: als je Van de Beek haalt, haal je hem niet alleen voor de toekomst. Hij moet eerst wennen... Nee, hij moet nu spelen", constateert hij bij BeIn Sports.

Volgens De Jong is de middenvelder niet blij met zijn huidige rol. "Je haalt hem niet voor de bank en ik denk dat het laatste woord hier nog niet over gesproken is. Ik hoorde in de Nederlandse media dat zijn zaakwaarnemer (Guido Albers, red.) er ook niet blij mee is, dat hij al in gesprek is met Manchester United." Van De Beek kwam afgelopen weekend tegen Newcastle United kort voor het einde van de wedstrijd binnen de lijnen en maakte een goede indruk. Na zijn entree knokte de topclub zich naar een 1-4 overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen