Dumfries 'positief gestemd' ondanks opnieuw een moeizaam duel

23 januari 2021, 22:33

Hoewel de manier waarop weinig overtuigend was, blijft vooral het resultaat van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk bij aanvoerder Denzel Dumfries hangen. Zijn PSV won met 2-0 en blijft zo in het spoor van Ajax en Vitesse. "Het belangrijkste is dat je de overwinning over de streep trekt", was hij duidelijk na afloop. 

Nadat het eerder deze week veel moeite had met FC Volendam, was de verwachting dat PSV iets recht te zetten had tegen RKC. Daar was op het veld echter weinig van terug te zien. Opnieuw begonnen de Eindhovenaren slap aan de wedstrijd. "Dat moeten we gewoon beter doen", zei Dumfries na afloop voor de camera van ESPN. "We moeten ervan leren hoe we tegen Volendam begonnen zijn. Ik ben wel positief gestemd, omdat we vandaag de overwinning pakken en de nul houden. Dat zijn positieve punten die belicht mogen worden."

Dumfries zelf moest nog even vrezen voor een kaart toen zijn arm in het gezicht van zijn tegenstander terecht kwam. "Toen het gebeurde dacht ik ook: dat was wel hard", reageerde hij. "Het was niet mijn intentie om hem te raken. Ik wilde ervoor komen, maar hij blokte me. Als je het terugziet ziet het er natuurlijk wel ernstig uit, maar je kent mij ook. Ik heb geen intentie om hem hier te raken. Ik kreeg uiteindelijk de vrije trap mee, dus ik denk dat Makkelie het goed beoordeeld heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen