'Ten Hag verrast niet: Tadic als spits, Gravenberch weer in elftal'

25 februari 2021, 07:36

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft vermoedelijk weinig verrassingen in petto voor zijn basiselftal donderdagavond in de return van de Europa League. De oefenmeester zal tegen Lille OSC ten opzichte van vorige week Ryan Gravenberch zijn basisplaats teruggeven, maar omdat Nicolas Tagliafico sowieso ontbreekt vanwege een blessure, zal dat niet ten koste gaan van een wel beschikbare basisspeler van vorige week.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad althans. Het dagblad verwacht dat Blind – vorige week nog op het middenveld op de plek van de geschorste Gravenberch – naar linksachter verplaatst, Martínez daardoor centraal achterin blijft staan en Gravenberch op het middenveld zijn plekje terugkrijgt. Martínez vormt samen met Jurriën Timber het centrum van de achterhoede, terwijl Devyne Rensch opnieuw rechtsback is.

Op de flanken worden opnieuw Antony en David Neres verwacht, terwijl Tadic net als vorige week in de punt van de aanval zal starten. Maarten Stekelenburg is uiteraard de doelverdediger in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers wonnen vorige week met 2-1 bij de Fransen en zijn dus bij een gelijkspel al door. Voor Ten Hag kan dit de eerste keer worden dat hij zo ver komt in de Europa League, zijn Ajax werd vorig jaar nog uitgeschakeld tijdens deze fase van het toernooi door Getafe. Lille is nog steeds koploper van Frankrijk en won afgelopen weekend in de competitie.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Alvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Tadic, Neres

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen