Transfervrije Chiellini wil nog niet stoppen en wacht op Juventus

15 juli 2021, 14:50

Giorgio Chiellini speelde een geweldig Europees kampioenschap en wist het toernooi met Italië zelfs te winnen. Of hij met de medaille terugkeert bij Juventus is echter de vraag: momenteel is de verdediger transfervrij. Hij hoopt op een langer verblijf bij de Italiaanse club, maar hoorde nog niets.

De gesprekken gaan volgens zijn zaakwaarnemer wel komen. Davide Lippi heeft tegenover het Italiaanse Radio Radio verteld dat de mandekker dolgraag in Turijn actief blijft. "Maar voor het ondertekenen van een contract zijn er twee partijen nodig", aldus de spelersagent, die de bal nadrukkelijk bij Juventus legt. Dat er nog niet is gesproken tussen beide partijen, is deels een bewuste keuze geweest.

"Giorgio is naar het EK gegaan en heeft zich daar volledig op gefocust. We hebben geen problemen met Juventus, we hebben gezegd dat we later deze zomer gaan praten. Maar dat is nu nog niet gebeurd. Wat hij doet als een andere topclub hem belt? Die clubs moeten eerst nog bellen, dat heeft nu nog niemand gedaan. We wachten op wat Juventus te vertellen heeft", aldus Lippi.

Wat wel zeker is: Chiellini is absoluut niet van plan om met pensioen te gaan. De verdediger is 37 jaar, maar de prestaties op het EK laten zien dat de kwaliteiten nog steeds aanwezig zijn. "Zijn brandstof is passie. Hij is al jaren een Juventus-icoon. Nadenken over Giorgio in een rol buiten het veld, is gekkenwerk", besluit de zaakwaarnemer.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen