Transferstorm rond Sparta: Harroui, Duarte, Burger en Haye

23 augustus 2021, 15:50   Laatste update: 15:55

Met nog een goede week te gaan voor het sluiten van de transfermarkt is het voor Sparta Rotterdam alles behalve rustig. Abdou Harroui gaat normaliter spoedig een transfer maken, maar heeft meerdere opties en laat de club vooralsnog wachten. Ook voor Laros Duarte is vanuit FC Groningen serieuze belangstelling, waardoor het drukke weken worden voor Henk van Stee. Hij kreeg van Feyenoorder Wouter Burger reeds een afmelding, maar de club heeft meer ijzers in het vuur.

De technische man van De Kasteelheren hoopte de middenvelder annex centrale verdediger opnieuw te huren van Feyenoord, maar Burger heeft volgens RTV Rijnmond laten weten dit jaar in De Kuip te willen blijven spelen. Van Stee kan naar eigen zeggen pas echt de markt op als de miljoenendeal rondom Harroui afgerond, omdat de Spartanan het geld dat binnenkomt, niet eerder willen uitgeven.

Vanuit FC Groningen is volgens Voetbal International ook nog altijd meer dan serieuze belangstelling voor Duarte. Nadat eerdere biedingen werden afgewezen, is de club uit het hoge noorden opnieuw in Rotterdam uitgekomen. In de vorige winter wilden ze Harroui, maar toen kwam het niet tot een deal. Ditmaal hoopt technisch directeur Mark-Jan Fledderus wél toe te slaan; Duarte staat zelf open voor een avontuur in Groningen. Bij die club gaat Ramon Pascal Lundqvist in elk geval spoedig vertrekken: hij wordt volgens het Dagblad van het Noorden verhuurd (met koopoptie) aan Panathinaikos.

Lees ook'Harroui op weg naar Engeland

Sparta Rotterdam is volgens het Algemeen Dagblad momenteel druk op jacht naar versterkingen. Aaron Meijers (ADO Den Haag), Wouter Burger (Feyenoord) en Thom Haye (NAC) staan op het wensenlijstje, ook FC Den Bosch-middenvelder Ringo Meerveld is bekeken door de technische leiding. 

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen