Van Bronckhorst flikt het weer, briljante Messi redt debuut Ramos

28 november 2021, 14:59
Foto: © ProShots

De periode van Giovanni van Bronckhorst bij Rangers FC is voortreffelijk begonnen. Eerder deze week debuteerde van Bronckhorst al bij Rangers met een 2-0 zege op Sparta Praag in de Europa League, waarmee het zich plaatste voor de knock-outfase en nu heeft hij ook het eerste competitieduel winnend afgesloten. In het uitduel met laagvlieger Livingston won het met 1-3, waardoor het nog altijd fier aan kop gaat in de Schotse competitie.

Net als tegen Sparta Praag, was Rangers weer uiterst scherp in het eerste kwartier. Toen maakte Morelos al snel de openingstreffer en nu kwam het zelfs op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Scott Arfield en Joe Aribo. Voor rust incasseerde het nog wel de aansluitingstreffer, maar tien minuten voor tijd herstelde Fashion Sakala op aangeven van James Tavernier de marge. Door de overwinning staat het nu (met een wedstrijd minder) zes punten voor op nummer twee Hearts. Celtic heeft wel nog twee wedstrijden tegoed en kan tot op één punt naderen.

Ramos dankt Messi

Na ruim een halfjaar blessureleed heeft Sergio Ramos eindelijk zijn debuut mogen maken voor Paris Saint-Germain. De Franse topclub pikte hem deze zomer transfervrij op bij Real Madrid, maar de Spanjaard maakte door zijn blessure nog geen minuut. In de uitwedstrijd tegen Saint-Etienne stond hij direct in de basis, maar na ruim twintig minuten moest hij een tegengoal incasseren van Denis Bouanga.

Lang leek het erop dat PSG in de rust in crisisberaad moest, maar net voor de onderbreking pakte Timothée Kolodziejczak een rode prent. Een minuut later maakte PSG ook nog eens gelijk: Marquinhos scoorde op aangeven van Lionel Messi. De Argentijn groeide in de tweede helft uit tot absolute speler van de wedstrijd, want bij de goals van Angel di Maria en wederom Marquinhos, was hij weer de aangever. Vooral bij de tweede treffer liet Messi zijn uitzonderlijke kwaliteit weer eens zien. PSG wint met 1-3 en staat nu veertien punten los van nummer twee Nice. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen