BILD pakt uit: Mbappé persoonlijk akkoord met Real Madrid

31 januari 2022, 12:54

Kylian Mbappé vervolgt na dit seizoen zijn carrière bij Real Madrid, zo onthult BILD maandagmiddag. De 23-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain heeft volgens het Duitse dagblad een persoonlijk akkoord bereikt met de club uit de Spaanse hoofdstad. Het gaat om een contract voor zes seizoenen met een jaarsalaris van netto 25 miljoen euro.

Mbappé beschikt bij PSG over een aflopend contract en wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. Afgelopen zomer ondernam de Spaanse club meerdere pogingen om de aanvaller in te lijven, maar de club uit Parijs bleek onvermurwbaar. Sinds deze maand mag Mbappé met andere clubs praten en volgens BILD heeft de Frans international inmiddels een contract met Real Madrid uitonderhandeld.

Saillant detail: Paris Saint-Germain en Real Madrid nemen het in de achtste finale van de Champions League tegen elkaar op. Mogelijk zal Mbappé de eerste wedstrijd van het tweeluik missen. De pijlsnelle aanvaller kampt namelijk met een spierblessure. Naar verwachting kan Mbappé begin februari zijn rentree in de ploeg van trainer Mauricio Pochettino maken.

Met Mbappé haalt Real Madrid een echte Galáctico binnen. De 53-voudig Frans international wordt beschouwd als een van de beste spelers die op de Europese velden rondloopt. Namens AS Monaco en Paris Saint-Germain heeft de aanvaller, in alle competities, 179 doelpunten in 259 wedstrijden gemaakt. In de seizoenen 2018/19, 2019/20 en 2020/21 werd hij topscorer van de Ligue 1.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen