Pech teistert Romero opnieuw in aanloop naar topper tegen Ajax

22 januari 2022, 20:07

Het noodlot heeft opnieuw toegeslagen bij Maxi Romero. De Argentijnse spits, die al jaren kwakkelt met zijn fitheid, heeft opnieuw een blessure opgelopen. Daardoor is de aanvaller hoogstwaarschijnlijk niet van de partij als zijn ploeg PSV het zondag in de topper opneemt tegen titelconcurrent Ajax.

Volgens het Eindhovens Dagblad, dat bronnen rond de speler heeft gesproken, kan PSV sowieso vijf weken geen beroep doen op de spits. Dat wordt echter nog niet bevestigd, omdat nog moet blijken hoe ernstig het kwetsuur van de aanvaller is. De krantgaat er, net als Voetbal International, echter van uit dat Romero sowieso de topper tegen Ajax aan zich voorbij moet laten gaan.

Romero is de grootste pechvogel van de Eredivisie. Sinds PSV vier jaar geleden tien miljoen euro betaalde om Romero op te pikken in Argentinië, worstelt hij met zijn lichaam. De aanvaller geldt als een grote belofte, maar heeft de hoge verwachtingen door zijn blessureleed nooit waar kunnen maken. De kans was groot dat Romero basiskracht zou zijn tegen Ajax, maar daar gaat nu een streep doorheen.

Romero kreeg de laatste weken steeds meer minuten in de hoofdmacht en gaf tegen NEC nog op een beslissend moment een assist op concurrent Carlos Vinicius. Omdat ook de Braziliaan niet fit is, lijkt de onlangs herstelde Eran Zahavi terug te keren in de basis. André Ramalho, Noni Madueke en Ryan Thomas zijn eveneens niet inzetbaar, terwijl Ibrahim Sangaré meedoet aan de Afrika Cup.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen