'Sevilla wil Senesi naar Spanje halen bij vertrek verdediger Carlos'

24 januari 2022, 15:07

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi zou zomaar de overstap kunnen maken naar La Liga. De Argentijn wordt genoemd bij Sevilla, dat in hem een mogelijke vervanger van de begeerde Diego Carlos zou zien.

Dat meldt Marca maandagmiddag. Carlos wordt al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar het inmiddels steenrijk geworden Newcastle United. Hoewel eerdere biedingen vanuit de Engelse club door de Europa League-recordhouder van tafel zijn geveegd, is het niet ondenkbaar dat Sevilla alsnog toehapt op een hoger aanbod vanuit de Premier League-club. Voor Carlos ligt een contract van vierenhalf jaar klaar in het St. James' Park.

Marca stelt dat Sevilla snel zal moeten handelen, nu de transferwindow zijn einde nadert. Sevilla zou in een eerder stadium al eens geïnformeerd hebben naar de diensten van de achterhoedespeler. Feyenoord zou zo'n 35 miljoen euro voor Senesi willen vangen. Of Sevilla aan dat bedrag kan en wil voldoen, valt nog te bezien. Wel zullen de Spanjaarden met een verkoop van Carlos een flink hogere som ontvangen.

Lees ook: 'Senesi moet hyperambitieus Newcastle United voor degradatie behoeden'

Senesi heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2023. De 24-jarige verdediger speelt sinds 2019 in De Kuip. Feyenoord nam hem destijds over van San Lorenzo in Argentinië, de club waar Senesi eveneens zijn jeugdopleiding genoot. Senesi werd zelf ook al gelinkt aan een overstap naar Newcastle United.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen