Waarschuwing voor Ajax: "Heb je Benfica tegen PSV gezien?"

23 februari 2022, 17:18

De Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Benfica zal ook in Venetië met belangstelling gevolgd worden. Daar voetbalt namelijk de in Nederland geboren Tyronne Ebuehi, die door Venezia FC wordt gehuurd van Benfica. De voormalig Eredivisiespeler (ADO en FC Twente) kent de Portugese topclub dus goed en blikte alvast vooruit op het duel.

Met Benfica treft Ajax 'de grootste club van Portugal', vertelde Ebuehi aan Voetbal International. Dat merkte de rechtsback kort na zijn transfer in 2018. "Die fans zijn zo gek. Ik heb er geen minuut gespeeld, maar als ik naar de supermarkt ging, herkenden mensen me en moest ik op de foto. Elke uitwedstrijd is een thuiswedstrijd. Dat vondik wel mooi om mee te maken."

Na zijn overstap liep Ebuehi een zware blessure op, waardoor hij nog altijd geen wedstrijd in het eerste elftal speelde. Na zijn herstel werd hij dus twee keer verhuurd, maar hij volgt de club nog steeds tijdens de grote wedstrijden. "Als ze tegen Porto of Sporting spelen en in Europa. Natuurlijk is Ajax favoriet. Ik denk dat ze doorgaan en zo is ook de gedachte in Portugal. Benfica is niet in vorm."

"Toch is het gevaarlijk om ze af te schrijven", waarschuwde Ebuehi. "Vanavond zit het stadion vol met die fanatieke aanhang en als Portugezen iets kunnen, is het wel vanuit de rol van underdog spelen voor een resultaat. Heb je Benfica tegen PSV gezien? Twee keer waren ze niet beter, maar ze gingen wel door. Volgens mij is dat wel een waarschuwing voor Ajax."

Lees ook: Gorré wijst Ajax op zwakke plekken Benfica: "Dat plan werkte"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen