Chelsea-fans onder vuur na Abramovich-steun; bod van MMA-vechter

5 maart 2022, 17:10

Fans van Chelsea liggen op Twitter onder vuur na een openlijke steunbetuiging aan de bij de topclub vertrokken eigenaar Roman Abramovich. De Russische miljardair nam deze week afscheid van de grootmacht vanwege zijn banden met president Vladimir Poetin, die internationaal onder vuur ligt vanwege een inval in Oekraïne.

Tijdens alle Premier League-duels van dit weekend staan clubs stil bij het geweld, zo ook op Turf Moor bij Burnley - Chelsea. De supporters van de uitploeg steken de Oekraïners echter geen hart onder de riem, maar scandeerden tijdens het eerbetoon hard de naam van de vertrokken voorzitter. Op social media leidt het tot woedende reacties. Ook supporters van Burnley floten de fans van Chelsea uit.

Intussen is de zoektocht naar een nieuwe eigenaar gestart, maar lijkt het erop dat de topclub niet hoeft te vrezen voor een gebrek aan interesse. Onder meer de Ierse MMA-vechter Conor McGregor maakte eerder al bekend oren te hebben naar een rol als eigenaar, waar hij de laatste dagen alleen maar meer signalen over geeft. Op Twitter reageerde hij onder een Tweet van Sky Sports. 'Bij deze breng ik mijn bod van 1,5 miljard pond uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen