Feyenoord baalt: Slot ontbreekt mogelijk tegen Partizan én Ajax

16 maart 2022, 11:52   Bijgewerkt: 16 maart 2022, 13:26

Arne Slot (43) moet mogelijk de twee komende én belangrijke wedstrijden missen bij Feyenoord. De oefenmeester van de Rotterdammers ontbreekt woensdag op de training, want de coach heeft een positieve coronatest afgelegd. Daardoor staat de return tegen Partizan Balgrado in de Conference League én De Klassieker tegen Ajax in de Eredivisie mogelijk op de tocht.

Dat meldt ESPN althans. Slot is niet de enige afwezige in de technische staf van Feyenoord, want ook de rechterhand van de hoofdcoach, Marino Pusic, is niet helemaal fit en ontbreekt om die reden. Of het net bij Slot ook bij hem om een coronabesmetting gaat of vooralsnog uit voorzorg is, is niet bekend.

Sipke Hulshoff, de gewilde oefenmeester Jong Feyenoord, heeft woensdag ook de training van het eerste elftal voor zijn rekening genomen. John de Wolf, die normaliter deel uitmaakt van de technische staf, staat de pers te woord. Hij sluit samen met Luis Sinisterra aan om de vragen te beantwoorden. 

Lees ook: 'Paniek bij Feyenoord: met spoed op zoek naar vervanger Bijlow'

Slot is niet de enige afwezige bij Feyenoord, want ook keeper Justin Bijlow staat de rest van dit seizoen buitenspel. Voor de Eredivisiewedstrijd tegen Ajax is middenvelder Orkun Kökcü geschorst en Philippe Sandler is nog altijd niet wedstrijdfit. In de Conference League-return verdedigt Feyenoord een 2-5-voorsprong uit het heenduel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen