Messi overweegt na WK te stoppen als international

26 maart 2022, 08:53
Messi overweegt na WK te stoppen als international

Met een doelpunt droeg Lionel Messi in de nacht van vrijdag op zaterdag bij aan de klinkende 3-0 zege die Argentinië boekte op Venezuela. De steraanvaller genoot zichtbaar van het optreden met zijn land, maar is mogelijk aan zijn afscheidstournee in het blauw-witte shirt begonnen.

"Ik weet het niet, ik weet het echt niet", reageerde Messi tegen TyC Sports op vragen over zijn toekomst als international. "Ik denk aan wat komen gaat. Na het WK zal ik veel dingen moeten heroverwegen. Maar er zullen zeker veel dingen veranderen na het WK", aldus de huidige aanvaller van Paris Saint-Germain na afloop van de gewonnen wedstrijd, waarin ook Nicolás Tagliafico een basisplaats had.

"Ik ben hier heel lang gelukkig geweest, sinds voordat ik de Copa América won. Het is een geweldige groep", aldus Messi. "De mensen houden veel van me. Ik ben erg dankbaar. Het doet me elke keer goed. Vandaag eindigen we deze laatste dag voordat we naar het WK gaan. Ik denk dat dit een perfect einde is van de aanloop naar Qatar."

Messi speelde in zijn rijke loopbaan liefst 158 wedstrijden voor de nationale ploeg. Daarin kwam hij tot tachtig treffers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen