'Transfervrije Dybala kiest voor Atlético, Chiellini verlaat Juventus'

28 maart 2022, 11:25
'Transfervrije Dybala kiest voor Atlético, Chiellini verlaat Juventus'

Paulo Dybala is een van de meest gewilde transfertargets van deze zomer. De 28-jarige Argentijn heeft besloten zijn contract bij Juventus niet te verlengen, waardoor hij komende zomer transfervrij vertrekt. De spits heeft de clubs voor het uitkiezen, maar Atlético Madrid staat helemaal bovenaan zijn lijstje.

Dat schrijft Mundo Deportivo althans. Atlético Madrid heeft zich al een keer eerder gemeld bij Juventus, maar de Italiaanse club wilde hem destijds niet verkopen. Dybala begon dit seizoen lang niet alle wedstrijden in de basis, waardoor de club nu niet meer bereid is er alles aan te doen om hem te behouden. Dybala wordt tevens gelinkt aan Inter Milaan, dat in hem een waardige vervanger ziet van Lautaro Martinez, mocht hij vertrekken.

Volgens het Spaanse medium ziet Dybala in Altético echter de perfecte vervolgstap in zijn carrière. Het is nu aan Atlético om hem een goed bod te doen. Voor Juventus speelde hij 283 officiële wedstrijden waarin hij 113 maal trefzeker was en ook nog een kleine vijftig assists afleverde.

'Eeuwig' huwelijk Chiellini en Juventus ten einde

Giorgio Chiellini is haast niet meer weg te denken uit het meubilair van Juventus, maar er lijkt nu toch een einde te komen aan het lange huwelijk. De 37-jarige verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2023, maar Juventus gunt hem nog één laatste dienst. Chiellini zou volgens La Gazzetta dello Sport en Il Corriere dello Sport namelijk zijn carrière af willen sluiten in de MLS. Om welke club het exact gaat, weten de Italiaanse media niet.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen