'AC Milan wil Ziyech verlossen van reserverol: gesprekken gaande'

25 juni 2022, 09:18

De Chelsea-periode van Hakim Ziyech lijkt richting het einde te gaan. De middenvelder wist in twee jaar tijd niet onomstreden te worden bij de Londense club, waardoor het geduld bij de speler en de club inmiddels op is. Mogelijk ligt zijn toekomst bij AC Milan, de topclub die de afgelopen jaren weer is opgekrabbeld in Italië.

Fabrizio Romano weet dat de gesprekken tussen Milan en een delegatie van de speler inmiddels bezig zijn. Hij zou wel oren hebben naar een Italiaans avontuur. De komende dagen zal er verder gepraat worden over een mogelijke transfer. Ziyech heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Londense club, waardoor de Engelsen hem niet hoeven te verkopen. Of het om een definitieve transfer of een verhuurperiode gaat, is overigens nog niet duidelijk.

Ziyech kwam in de afgelopen twee seizoenen tot het behoorlijke aantal van 83 wedstrijden, al maakte hij zelden de negentig minuten vol. In die wedstrijden was hij goed voor veertien treffers en tien assists. Milan ziet in hem een ideale creatieve versterking, die zowel als aanvallende middenvelder als op de vleugel uit de voeten kan.

Noa Lang

Ziyech gaat in Milaan mogelijk samenspelen met Noa Lang. De aanvaller van Club Brugge werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan de Italiaanse club, al is het inmiddels wat stiller rondom de buitenspeler. De Nederlander zou circa dertig miljoen euro moeten kosten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen