'Ajax probeert PSV af te troeven in de strijd om Vinicius Souza'

16 juni 2022, 15:44

PSV heeft forse concurrentie in de strijd om het binnenhalen van middenvelder Vinicius Souza (22). Diverse clubs hebben zich voor de Braziliaan gemeld bij Lommel SK, waaronder Ajax. Toch zijn de twee Nederlandse clubs verre van alleen met hun belangstelling. 

Ook Club Brugge, Celtic en Fenerbahçe zouden in de race zijn om de diensten van de Braziliaan, zo beweert zijn huidige werkgever Lommel SK. Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International donderdagmiddag althans. Er zouden zelfs nog meer clubs de middenvelder volgen, maar die zijn niet zo concreet als de genoemde opties.

PSV moet onderhandelen met de City Group, die de transferrechten van Souza in handen heeft. Dat de Eindhovenaren belangstelling hebben, is overigens wel al langer bekend. Ook toen was wel bekend dat er meerdere clubs de spelmaker op het lijstje hadden staan, maar dat ook Ajax daarbij zat, was eerder niet bekend.

Lees ook: PSV richt pijlen op Braziliaanse smaakmaker van Lommel SK

De City Groep wil naar verluidt minimaal vijf à tien miljoen euro voor een permanente transfer en geniet de voorkeur van de verkopende partij vooral een huurdeal. Op die manier kunnen ze later nog meer aan hem verdienen, als hij bij zijn nieuwe club ook indruk maakt. Trainer Ruud van Nistelrooij ziet in hem een van de aanvallende middenvelders in zijn nieuwe 4-3-3-systeem. 

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus Ajax is nu weer de gebeten hond ,die waarschijnlijk een spion in Eindhoven heeft zitten die alles doorgeeft qua transacties, nu pas begrijp ik het ,want ik dacht echt van ' hoe kan dat nou iedere keer weer raak zijn, dat Ajax en PSV zich op de weg kruissen, als ik PSV was zou ik een onderzoek naar laten doen ,een mol in Eindhoven die onder betaald wordt om zulke actie te moeten maken ..

TopCoach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie een spannende tv serie....

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is het in het verleden niet vaak andersom geweest? Ajax wordt gelinkt, PSV gaat ermee vandoor.. betaald de hoofdprijs en de speler flopt. 😅 Maar misschien een leuke docu voor Netflix

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen