'Chelsea zeer dicht bij opvallende dubbelslag bij Manchester City'

10 juli 2022, 10:18   Bijgewerkt: 10 juli 2022, 10:42

Chelsea gaat deze week twee bijzondere transfers afronden. De ploeg van Thomas Tuchel gaat zich namelijk versterken met Raheem Sterling en Nathan Aké, twee spelers van concurrent Manchester City dus. Volgens de meest recente berichten is de overstap van beide spelers zeer dichtbij.

Transferexpert Fabrizio Romano bracht de afgelopen 24 uur meerdere updates over de twee transfers, waarover eerder al bericht werd. Met zijn fameuze spreuk 'here we go' gaf hij zaterdagavond zelfs al aan dat met én over Sterling een akkoord is bereikt. Chelsea betaalt City een vaste transfersom van omgerekend zo'n 53 miljoen euro, plus bijna twaalf miljoen aan bonussen. Persoonlijk was Sterling het met de club al eens geworden over een contract tot medio 2027.

De overstap van Aké is nog iets verder weg, maar zou in de komende week ook rond kunnen komen. Chelsea en City gaan na het weekend namelijk weer met elkaar om tafel om de voorwaarden van de transfer te bespreken. Ook voor hem zal Chelsea diep in de buidel moeten tasten: City vraagt bijna vijftig miljoen euro voor de Nederlander, voor wie het zelf in 2020 een soortgelijk bedrag betaalde aan Bournemouth. Voor Aké zou de transfer een terugkeer betekenen naar de club die hem al op jonge leeftijd uit de jeugdopleiding van Feyenoord plukte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen