Fred wil 'piano dragen' bij Man United voor 'professor Erik ten Hag'

26 juli 2022, 14:27

Fred is blij met de komst van Erik ten Hag. De middenvelder begon in alle vier de oefenduels van Manchester United in de basis. Hij heeft tot dusver zijn transfersom van ongeveer zestig miljoen euro nooit waar kunnen maken, maar mogelijk lukt dat wel nu hij een nieuwe rol heeft gekregen. Hij speelt tot dusver als controleur.

"Vorig seizoen speelde ik onder Ralf Rangnick hoger op het veld. Ik kreeg meer vrijheid om in het strafschopgebied te komen en daar goals of assists af te leveren. We gaan zien wat Professor Erik van me verlangt. Waarschijnlijk wil hij me meer in de opbouw betrekken", vertelt de Braziliaan, die afgelopen seizoen goed was voor vier goals en evenveel assists, tegenover Manchester United TV.

De middenvelder stelt dat 'de piano wil dragen' voor de ploeg. Hij wil het zware werk doen, zodat andere spelers kunnen uitblinken. "Scoren is leuk, maar het belangrijkste is dat ik de ploeg kan helpen. Mijn teamgenoten moeten doelpunten kunnen maken", aldus Fred, die blij is met de voorbereiding tot dusver. United is na vier wedstrijden nog ongeslagen. Liverpool, Melbourne Victory en Crystal Palace werden verslagen. Tegen Aston Villa werd met 2-2 gelijkgespeeld.

"We worden steeds meer een team. We willen knallen als de competitie start, daar werken we hard voor. Ik heb het gevoel dat we aan een geweldig project bouwen. Hopelijk komt dat er allemaal uit", aldus de middenvelder. Voor de Premier League begint, speelt de ploeg nog twee oefenwedstrijden. Atlético Madrid en Rayo Vallecano zijn dan de tegenstanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen