Kranten wijzen verschillende PSV-uitblinkers aan tegen Monaco

3 augustus 2022, 08:48   Bijgewerkt: 3 augustus 2022, 09:02
Foto: © ProShots

PSV tekende dinsdagavond voor een acceptabel 1-1 gelijkspel tegen AS Monaco. Op basis van de eerste helft had er meer ingezeten, maar naarmate de tweede helft vorderde, raakte de Eindhovense tank steeds leger. Dat was ook de conclusie van verschillende ochtendkranten, die elk een andere speler positief zagen opvallen.

Zo merkte het Eindhovens Dagblad op hoe zwaar PSV het uitvallen van Ibrahim Sangaré voelde. 'De strijd om de Johan Cruijff Schaal van zaterdag woog bij een aantal kernspelers door en het uitvallen van Sangaré was een enorme aderlating voor de mannen van Van Nistelrooij', schreef clubwatcher Rik Elfrink, die daarvoor al sprak van een 'wederom uitblinkende Sangaré', die met zijn 'vastheid' aan de basis stond van de nodige kansen voor rust.

De Volkskrant zag hoe PSV na een moeizame beginfase steeds makkelijker de ruimtes wist te vinden. 'Vooral Joey Veerman en Luuk de Jong vertolkten een belangrijke rol. De 31-jarige spits vormde het aanspeelpunt die de ballen bij zich wist te houden, waardoor de rest van de ploeg kon aansluiten. Veerman was met zijn passing de speler die, net als tegen Ajax, voor de creativiteit zorgde in een verder degelijk PSV.' Juist Veerman nam op aangeven van De Jong dan ook de enige PSV-treffer voor hun rekening. 

Ismael Saibari

Het Algemeen Dagblad lette in het bijzonder op de 21-jarige en nog onervaren Ismael Saibari. 'Na een wat flets begin maakte hij zijn basisplek waar en had hij in de eerste helft een sterk tweede deel', viel de krant op. 'Zijn inbreng bij de eerste goal van de wedstrijd was zelfs bepalend. Saibari besloot om door te gaan op het moment dat Guus Til op de grond lag en bediende Sangaré. Even later lag de bal in het net, na een voorassist van Til en een subtiele voetbeweging van De Jong. De spits speelde daarmee Veerman vrij, die de hele tweede helft al veel zelfvertrouwen uitstraalde en beheerst en hard raak schoot.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen