Moet AZ vrezen? 'Scouts van Club Brugge op tribune voor Pavlidis'

17 augustus 2022, 11:35
Moet AZ vrezen? 'Scouts van Club Brugge op tribune voor Pavlidis'

Vangelis Pavlidis heeft zich in de kijker gespeeld bij Club Brugge. Volgens verschillende Griekse media hebben scouts van de Belgische topclub de spits van AZ vorige week bekeken tijdens het duel met Dundee United (7-0)

Dat meldt onder meer Sport24. Volgens het Griekse medium is er vorige week een delegatie van de regerend landskampioen van België naar Alkmaar afgereisd voor het duel in de voorronde van de Conference League. In het AFAS Stadion werd Dundee United van de mat gespeeld en daar had Pavlidis een groot aandeel in.

De Griek kwam in het duel met de Schotten twee keer tot scoren en gaf daarnaast twee assists. De 23-jarige aanvalsleider zal vermoedelijk een goede indruk hebben gemaakt op de scouts van de Belgische club, waardoor de kans aanwezig is dat technisch manager Max Huiberts binnenkort een telefoontje vanuit Brugge kan verwachten. De ploeg van Carl Hoefkens is naarstig op zoek naar aanvallende versterking, aangezien onder meer Charles de Ketelaere is vertrokken.

Lees ook: 'AZ weigert 15 miljoen voor Karlsson

De kans is echter niet groot dat AZ zomaar mee zal werken aan een vertrek van Pavlidis. De Alkmaarders willen met het oog op de competitie en Europees voetbal de selectie zoveel mogelijk intact houden. Daarom zijn er ook al aanbiedingen van 15 miljoen euro op aanvaller Jesper Karlsson naar de prullenbak verwezen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen