Ramalho blij met beslissing KNVB: "Alle beetjes kunnen helpen"

23 augustus 2022, 20:37

André Ramalho vindt dat de KNVB een goede beslissing heeft genomen om de wedstrijd tussen PSV en FC Volendam te verplaatsen. Zodoende hadden de Eindhovenaren afgelopen weekend vrij en konden alle pijlen worden gericht op de kraker tegen Rangers FC. Die staat woensdag op de planning in Eindhoven.

"Ik waardeer de KNVB dat ze de wedstrijd van afgelopen weekend hebben verplaatst", vertelde Ramalho een dag voor de wedstrijd op de clubwebsite van PSV. "Er hangt veel af van het duel dat we met Rangers FC spelen. Alle beetjes kunnen ons helpen om een goed resultaat te boeken. De steun van ons publiek, een goede voorbereiding en fitheid kan een rol spelen. Zeker als de wedstrijd na 90 minuten nog niet beslist is."

Lees ook: Van Nistelrooij jaagt 'CL-droom' na: "Ik vind ons niet de favoriet"

De ervaren Braziliaan genoot vorige week in Ibrox Stadium, waar PSV zich na een 2-1 achterstand terugknokte naar een 2-2 gelijkspel. Ramalho kent de tegenstander dus goed. "Rangers speelt met veel intensiteit. Dat hebben we vorige week ervaren. We spelen morgen tegen een team dat knokt voor iedere meter en fysiek erg sterk is. Onze reactie daarop was goed. De 2-2 was volgens mij een terechte afspiegeling van het wedstrijdbeeld."

Champions League

In het Philips Stadion staat woensdagavond (21.00 uur) een ticket voor de groepsfase van de Champions League op het programma. De Eindhovenaren rekenden eerder al met pijn en moeite af met AS Monaco. In Monaco werd het 1-1 en op Nederlandse bodem was er vervolgens verlenging nodig om een beslissing te brengen. Daar houdt Ramalho ook reneing mee. "Fitheid kan een rol spelen, zeker bij een eventuele verlenging", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen