Van Bronckhorst slaat op persconferentie terug naar PSV-fans

25 augustus 2022, 08:32   Bijgewerkt: 25 augustus 2022, 11:46

Giovanni van Bronckhorst heeft op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen PSV en Rangers (0-1) nogmaals zijn beklag gedaan over de aankomst bij het Philips Stadion. De voorbereiding van de Schotten werd flink verstoord omdat de spelersbus werd omsingeld door fans van de thuisploeg.

Supporters van PSV waren in aanloop naar de cruciale return in de play-offs van de Champions League naar het Philips Stadion gekomen om de eigen spelers een steuntje in de rug te geven. Een deel van de aanwezige aanhang vond het daarbij nodig om de spelersbussen van Rangers tegen te houden. Eén van de twee bussen stond een kwartier vast, de andere kwam nog wat later aan.

"Er stonden supporters om ons heen die de bus bekladden en bespuugden", aldus Van Bronckhorst. "Dat is niet hoe je aan wil komen voor een belangrijke wedstrijd. Wij konden uiteindelijk een kwartier later pas naar binnen. De tweede bus met het halve team kwam pas twintig minuten later aan, een uur en tien minuten voor de wedstrijd, omdat de buschauffeur vanwege de heftige situatie in paniek was en wegreed. We hebben gevraagd of de we de wedstrijd konden verlaten om een goede voorbereiding te hebben, maar dat vond de UEFA niet nodig."

Nachtrust

Ook de nachtrust van de spelers van Rangers werd verstoord in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV. Supporters van de Eindhovense club staken vuurwerk aan in de buurt van het spelershotel van de bezoekers. "Dat hadden we ook in Dortmund, eigenlijk elke keer. Ditmaal gebeurde het twee keer: om 02.00 uur en 04.30. En zelfs nog tijdens de middagrust. Nu kunnen we zelf vuurwerk afsteken vanwege de overwinning van vandaag", lacht Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ronaldsahasrara25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Karma, is a bitch!!

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vuurwerk afspreken?

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een dik verdiende overwinning van Rangers. Met dit voetbal verdient PSV de Champions League niet. Begint al met een taktische blunder van Ruud van Nistelrooij, Veerman was totaal onzichtbaar. Op iedere bal was hij te laat, hij niet alleen. PSV bezwijkt weer in een top wedstrijd, Gakpo totaal door het ijs gezakt. De "vedettes" van dit elftal Gakpo en Veerman zijn nergens te bekennen. Veerman was de grootste prutser. Na afloop in een interview zeggen dat het aan alles en iedereen ligt. Behalve bij hem zelf. Het hele PSV team heeft gefaald. Zo liep hij bij Heerenveen ook rond. Het lag altijd aan zijn ploeg genoot. Nooit aan hem zelf. Hersens van een Volendamse paling. Ben toch blij dat we dat lulletje rozenwater, Veerman niet hier hebben rondlopen. Wat een eitje, die past daar prima. Nu nog even op de laatste transferdag Gakpo verpatsen en we hebben aan dat PSV ook geen kind meer. Het is erg makkelijk om achteraf te praten, want destijds waren er veel mensen die dachten dat het een goede versterking was. Maar als je hem dan zo voor de camera ziet nadat hij misschien wel zijn minste wedstrijd heeft gespeeld van zijn carriere. Wat een rot mentaliteit. Alleen Xavi Simons zag er gevaarlijk uit Manchester United moet verder kijken dan Gakpo. PSV Keihard straffen, betere infrastructuur rondom het stadion. Wedstrijd zonder publiek. Geldboete voor vuurwerk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen