Van Nistelrooij onder de indruk: "Ontvangen Bodø met respect"

7 september 2022, 15:20

PSV hoopt zich tegen FK Bodø/Glimt te revancheren voor de nederlaag tegen FC Twente. De Eindhovenaren openen de groepsfase van de Europa League met een thuiswedstrijd tegen de stuntploeg uit Noorwegen. Ruud van Nistelrooij weet dat de bezoekers tot veel in staat zijn.

De oefenmeester verwacht dan ook zeker geen gemakkelijke opening van groep A, waar ook het Engelse Arsenal en FC Zürich uit Zwitserland deel van uitmaken. "Wij ontvangen Bodø met heel veel respect", tekende het Eindhovens Dagblad tijdens de persconferentie op uit de mond van Van Nistelrooij. "Ze hebben zich vorig jaar echt op de kaart gezet in de Conference League, ook door van AZ te winnen en van AS Roma."

PSV ging afgelopen zaterdag pijnlijk onderuit bij Twente (2-1) en Van Nistelrooij verwacht dus een reactie van zijn ploeg. "Van tegenslag leer je namelijk het snelst. Het doet heel veel pijn als je verliest, je moet ervan leren er conclusies aan verbinden, om vervolgens op te staan en weer door te gaan. En als je daar niet tegen kan, dan ben je niet geschikt voor dit wereldje", werd de trainer geciteerd door Voetbal International.

Van Nistelrooij leek met PSV hard op weg naar de groepsfase van de Champions League, maar werd in de play-offs uitgeschakeld door Rangers FC. "Ik merk aan de groep dat ze heel veel zin hebben in de Europa League. We hebben een mooie uitdagende loting en de spelers weten ook dat ze zich op dit podium kunnen laten zien. Wij willen in dit toernooi goed voor de dag komen en daar hebben we goede thuiswedstrijden voor nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Roope
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ga ervan uit dat het een fiasco wordt. Niet dat PSV dit niet kan winnen, dat kunnen ze wel, maar keer op keer heeft die club bewezen dat ze zich te goed en dus liever lui dan moe voelen voor zoiets als Europa League. Alleen CL is goed genoeg voor ze.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen