Opmerkelijk harde kritiek op keuzes van Ten Hag: "Verbijsterend"

20 oktober 2022, 17:52

Manchester United-legende Rio Ferdinand stelt dat het zeer twijfelachtig is wat manager Erik ten Hag momenteel doet met Cristiano Ronaldo bij The Red Devils. De aanvaller verliet woensdagavond voortijdig het stadion tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur bij een 2-0 voorsprong en deed dat zonder toestemming van de coach. 

"De enige reden die ik kan bedenken van waarom Ronaldo niet speelde tegen Tottenham Hotspur, is dat hij komend weekend tegen Chelsea wél gaat spelen. Maar ik denk dat Ronaldo daar ook helemaal van in de war zal zijn", stelt Ferdinand op het YouTube-kanaal FIVE. Volgens de oud-international van Engeland zou Ten Hag een speciale behandeling moeten hebben voor een ster van het kaliber Ronaldo. 

Uiteindelijk gaat het toch altijd over Ronaldo, weet Ferdinand. "De eerste vraag is ook altijd: 'Waarom speelt Ronaldo niet?' Je vraagt je af waarom ze hem in de afgelopen zomer transferwindow niet hebben laten gaan als ze hem toch niet opstellen. Dat vind ik verbijsterend", doelde de voormalig verdediger op de status van de Portugees. "Als je kijkt naar zijn loopbaan, dan weet je van tevoren wel of je wel of niet met hem gaat spelen."

Lees ookRonaldo ging meteen naar huis

En dus is er maar één oplossing, meent Ferdinand: in de komende winterstop moet er een oplossing komen voor alle partijen. "Als je Ronaldo niet vaker in de basis zet, moeten ze hem verlossen van zijn contract", stelt Ferdinand. "Dat wordt het grote probleem voor de manager in de komende transferperiode."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen