Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder hakt spitsenknoop door

26 oktober 2022, 07:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen Liverpool. In de eigen Johan Cruijff Arena hopen de Amsterdammers hun laatste kans te pakken om ook na de winter actief te blijven in het miljoenenbal. Trainer Alfred Schreuder heeft de laatste maanden vaak gekozen voor Mohammed Kudus in de punt van de aanval, maar zou tegen de Engelsen weleens voor een andere spits kunnen kiezen.

Brian Brobbey maakt het zijn trainer namelijk wel heel moeilijk om nog langer te negeren. In zijn laatste twee Eredivisie-wedstrijden, tegen Excelsior en RKC, scoorde Brobbey namelijk telkens twee keer. Volgens Ajax-volger Mike Verweij van De Telegraaf krijgt Brobbey woensdag eindelijk zijn zin: hij zou mogen starten.

Remko Pasveer verdedigt uiteraard het doel tegen Liverpool, en heeft al centrum vermoedelijk Calvin Bassey en Jurriën Timber voor zich. Daley Blind verhuist daardoor weer naar de linksback-positie. Aan de rechterkant is Devyne Rensch wel hersteld, maar zal hij nog niet in de basis staan. Dat geldt wel voor de Mexicaan Jorge Sanchez, die de afgelopen twee competitiewedstrijden voldeed als rechtsback.

Lees ook: Hoe Ajax een dubbele overwinning kan boeken op Liverpool

Ook op het middenveld heeft Schreuder met de terugkeer van Kenneth Taylor een extra optie, maar ook hij wordt niet vanaf het begin verwacht. In plaats daarvan zal Ajax gaan starten met Edson Álvarez, Davy Klaassen en Steven Berghuis. Dusan Tadic was in de vorige speelronde geschorst, maar keert voorin terug. Steven Bergwijn is de andere aanvaller die Brobbey zal flankeren.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Sanchez, Bassey, Timber, Blind; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Bergwijn, Brobbey, Tadic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schreuder geeft nooit opdrachten mee aan de jongens wie ze moeten dekken bij bal verlies ,dat ze hun mannetje nooit uit het oog moeten verliezen bij bal verlies ,en de drie seconden regels, Schreuder moet 1 ding niet vergeten ,dat wij als supporters al verwende supporters zijn onder Ten Hag, en weten precies waar en Ajax en wat Total Footbal inhoudelijk betekent , en hoe dat spelletje gespeeld moet worden ,dus je speelt waar Ajax en JC r.i.p voor staan of je donder op en maakt plaats ,Ajax staat niet voor een grote Koekwaussen en pannenkoeken ene malloten, die grote bek hebben maar geen inzicht hebben waarom JC r.i.p voor de Arena geposeerd staat ,als je niet op tijd bent dan ben je te laat ,en ik denkt dat het met Schreuder 1 en al geen voordeel te halen is in zijn nadeel koekkebakker

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is maar een manier om voetbal te spelen natuurlijk . Wat een bullshit. Vanavond gaat het gewoon eraan liggen wat liverpool doet . Liverpool heeft gewoon 2 gezichten dit seizoen . De club die city versloeg ,ajax wegspeelde . Maar is ook de ploeg die verliest van forest en weggespeeld wordt door napoli. Voor ajax te hopen dat het laatste het geval is ,dan maak je kans .

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Shreuder geeft nooit opdrachten mee aan de jongens ,wie zij moeten dekken bij bal verlies en of wat hun taken zijn ,bvb was Alvarez onder Ten Hag de stofzuiger, en daar was hij en is hij dat nog steeds ,maar dat komt onder Schreuder helemaal niet meer tot z'n recht ,en hij laat de jongens ook te lang met de bal dralen, en dat veroorzaakt ook nog eens een hoop blessures, die man weet helemaal niet waarvoor JC r.i.p voor de Arena geposeerd staat, en waar Ajax ook voor staat ,dat hebben wij onder Ten Hag kunnen meemaken ,en we zijn daarmee nou eenmaal verwende supporters geworden, dus schreuder ,al je het allemaal niet snapt of aan kunt maak dan plaats ,want je geeft Ajax een slechte naam en JC r.i.p ,of je bent te vroeg of je bent te laat ,en de drie seconden regels, en of als jij de bal hebt heeft jou tegenstander hem niet, of je kiest voor de uitgang ,het is maar een tiki taki naar de uitgang ,als je dat op het veld niet laat zien .!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen