Enorme eer: Makkelie begint zijn WK met absolute topper

25 november 2022, 16:07

Danny Makkelie heeft een wel heel bijzonder affiche aangewezen gekregen als eerste WK-wedstrijd. De Nederlandse scheidsrechter heeft komende zondag namelijk de leiding over de topper tussen Spanje en Duitsland. Hij neemt landgenoten Hessel Steegstra, Jan de Vries (grensrechters) en Pol van Boekel (VAR) mee. 

Makkelie kwam dit toernooi tot dusver nog niet in actie. Tegenover de NOS sprak hij eerder nog uit daar niet erg blij mee te zijn. "Elke dag trainen, elke dag theorie. Het is goed voor de uniformiteit, maar je wil het veld op en beginnen. De spanning stijgt", zei hij dinsdag. Nu blijkt het lange wachten zich dus uit te betalen.

Hoge druk

De wedstrijd tussen Spanje en Duitsland is waarschijnlijk de grootste topper die dit WK op het programma staat. Daar komt nog eens bij dat de druk al erg is opgevoerd door de verrassende nederlaag van de Duitsers tegen Japan. Een overwinning op Spanje kan wel eens heel belangrijk zijn om zicht te houden op de knock-outfase.

Spanje is het toernooi juist erg goed begonnen. De ploeg van Luis Enrique verpletterde Costa Rica met liefst 7-0 en presenteerde zichzelf als een serieuze kanshebber voor de eindzege. Het zal dus hoe dan ook een fraaie ontmoeting worden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen