Moeder Davy Klaassen breekt been op tribune tijdens Oranje-Senegal

23 november 2022, 11:58

De moeder van Davy Klaassen heeft nog niet bepaald kunnen genieten van haar aanwezigheid in Qatar, waar haar zoon bezig is aan zijn eerste wereldkampioenschap voetbal ooit. De middenvelder van Ajax maakte afgelopen maandag de 2-0 tegen Senegal, maar dat heeft zijn moeder niet live meegemaakt.

De moeder van Klaassen had weliswaar een ticket voor de wedstrijd en zat in het stadion, maar kwam voorafgaand aan de wedstrijd ongelukkig ten val op de trappen in het Al Thumana Stadion. Daarbij brak zij onfortuinlijk haar been. EHBO'ers spoedden zich naar de tribune om de Nederlandse bij te staan. Klaassen werd uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis.

Daar is de moeder van Klaassen geopereerd aan haar been. Tijdens de wedstrijd wist de middenvelder van Ajax niets van het voorval. "Dat was maar goed ook", zei hij tegen het Algemeen Dagblad. "Ik hoorde het allemaal pas na afloop. Omgekeerd hoorde mijn moeder toen pas van mijn goal. Achteraf kan ik zeggen dat ik ook voor haar heb gescoord." 

Voor Klaassen werd het desondanks een moment om niet snel meer te vergeten. De Ajacied is bezig aan zijn eerste WK ooit. Tegen Senegal kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Volg hier: alle Oranje-ontwikkelingen van vandaag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen