"Ajax moet Noppert onmiddellijk halen: hij heeft geen fout gemaakt"

10 december 2022, 13:21

Johan Derksen ziet een overstap van Andries Noppert naar Ajax wel zitten. Gezien de hoge leeftijd van Remko (39) Pasveer en Maarten Stekelenburg (40 wordt er in Amsterdam al een tijde naar een lange-termijn optie onder de lat gezocht en volgens de voetbalanalist vormt Noppert de oplossing. In het programma de Oranjewinter bespreken de tafelgasten de mogelijke opties van de doelman.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Sorry, absoluut niet mee eens, De ballen die hij pakt op het wk had b.v Bijlow ook wel gehad, dus niet te hoog van de toren sprijngen ,want dat doet soms heel veel pijn. Even alles laten berusten en geen domme dingen doen.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Was ook sarcasme joh

Hans
Link gekopieerd!
avatar

GDM GELYK HALEN EN BEJAARDEN KIEPERS ER UIT GOOIEN

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
avatar

gorter naarheereveen op huurbasis,knoppert halen beide tevreden

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Halen !

Aad Van Den Dop
Link gekopieerd!
avatar

Gelijk kopen

Sarcastico
Link gekopieerd!
avatar

Als hij al serieus denkt dat Heereveen niet goed genoeg meer is en naar een andere club "moet", dan niet in Nederland. Gewoon zo ver mogelijk van hier gaan spelen zodat als hij fouten maakt, dit niet wordt opgemerkt in nederland. Maar ik denk dat hij beter in Friesland kan blijven voor nog zeker een jaartje op zo. Hij heeft het nu ff goed gedaan maar nu had hij dan ook andere spelers in de verdediging staan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen