Amrabat zorgt met post op Instagram voor boosheid in Spanje

7 december 2022, 17:00
Amrabat zorgt met post op Instagram voor boosheid in Spanje

Sofyan Amrabat was dinsdagavond een van de grote uitblinkers tijdens de overwinning van Marokko op Spanje. De middenvelder van Fiorentina speelt een ijzersterk toernooi en speelt met zijn land in de kwartfinales tegen Portugal. Amrabat heeft zich op social media echter niet geliefd gemaakt in Spanje.

De 26-jarige middenvelder plaatste na de wedstrijd een aantal foto's via Instagram. Daarop was onder meer te zien hoe hij de draak steekt met Spanje-middenvelders Gavi, Pedri en Sergio Busquets. Op een andere afbeelding loopt hij met een zwaard in zijn handen en Gavi over zijn schouder. Vooral met die laatste foto is men in Spanje bepaald niet blij. De geboren Nederlander deelde de plaats via zijn story's.

Lees ook: 'Premier League lonkt voor Marokkaanse WK-uitblinker Amrabat'

Amrabat verscheen na afloop van de verrassende zege emotioneel voor de camera van de NOS. "Dit is echt prachtig. Normaal gesproken ben ik niet zo vaak emotioneel. De manier waarop we hebben gespeeld maakt me trots. Het was gewoon ontzettend zwaar vandaag, Spanje had misschien wel meer dan tachtig procent balbezit. Wij hebben in het verdedigen echt ons leven gegeven", vertelde de ex-speler van FC Utrecht en Feyenoord over de zege.

Premier League

Door zijn goede spel bij Fiorentina en de nationale ploeg is Amrabat op de radar verschenen van clubs uit de Premier League. Dat bevestigde zijn zaakwaarnemer in gesprek met de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. Onder meer Liverpool zou interesse hebben. "De hele wereld heeft kunnen zien dat hij de beste verdedigende middenvelder op dit WK is", liet zaakwaarnemer Mohammed Sinouh weten over de 43-voudig international.

Reacties

DirkZaal29
Link gekopieerd!
avatar

het woord dan Moet met een T zijn komen we uit Rotterdam Tan Rotterdam gebruikt veel d'e T heeft hebt enz enz maar zijn mooie hodys of hoe ze ook mogen heten achterzijde skyline Rotterdam jammer niet de lichtmasten v.d kuip.want ik heeft zo'n sticker waar ik dat wel hebt.ook jammer en super vervelend we zijn verplicht online te kopen.wan ergens kun je iets van feyenoord kopen.ook niet hier in Arnhem bij voetbal nl. of Perry sport ook dat de fanshop weg is op Rotterdam cs..ben verplicht met rolstoel of scootmobiel naar het stadion of in de stad te gaan.waar om 2 fanshop bij de Kuip wat ook zo vol staat enhaast niet doorheen kan rijden word weinig of geen rekening gehouden met mensen met een beperking ook niet in het stadion.toiletten zijn voor ons een ramp spelers zullen enkomen ons ook nooit bedanken.naa S en dan gelijk de tuner in voor ons is het zo jammer en vervelend dat feyenoord city niet doorgaat zo mooi stadion en zo mooi toegankelijk.. en zicht op het veld. die lui van red de kuip zijn nooit op die avond den aan wazig geweest . nooit.ik was daar als gast docent met mij ervaring en met de zonnebloem de voorzieningen voor ons zo mooi overgenomen uit Engeland feyenoord is er voor iedereen zie je op de borden langs het veld.uit ervaring niet voor ons met een beperking. voor m'n hersenbloeding .40 jaar vak T gezeten was een echte 12e man. nu een tv sup want in het stadion krijgen we pis en Bier over ons heen.dan nog uren naar huis.met die pis.in onze kleren ga zelf maar eens daar staan en aar de invalide toiletten moet over een dre.pel en de deur kan iet dicht.over 10 jaar een nieuw stadion.en wie weet buiten Rotterdam bedankt jongens van red de de kuip.betonrot.en staal moeheid .wordt alleen maar erger en kan net als nu niet.verholpen worden dirk.zaal55@gmail.com

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen