Deschamps gaat in op terugkeer Benzema: "Of dat mogelijk is?"

15 december 2022, 09:01

Didier Deschamps heeft woensdagavond van zich laten horen na geruchten over Karim Benzema. De spits van Real Madrid mist het WK in Qatar door een blessure, maar zou fit genoeg zijn om de finale alsnog te kunnen spelen. Dat lijkt er echter niet in te zitten voor de winnaar van de Ballon d'Or.

Frankrijk won woensdag met 2-0 van Marokko en speelt zondag in de finale tegen Argentinië. Op de persconferentie van de gewonnen halve finale werd Deschamps gevraagd naar de situatie van Benzema. "Of de mogelijkheid bestaat dat Benzema zondag speelt? Daar geef ik nu liever geen antwoord op, mijn excuses. De volgende vraag alstublieft", liet de bondscoach van de Fransen weten aan de aanwezige journalisten.

Lees ook: Mbappé schiet fan per ongeluk knock-out: "Waardeer zijn gebaar"

Benzema zat wel bij de selectie van Les Bleus, maar moest het toernooi nog voor de eerste wedstrijd verlaten vanwege een blessure. Deschamps riep geen vervanger op en zodoende mag Benzema zijn rentree in principe nog maken. De doelpuntenmachine liet zijn gezicht eerder deze week alweer zien op de training van Real Madrid. Deschamps koos op het WK voor Olivier Giroud in de spits. Hij was al vier keer trefzeker.

Lionel Messi

Deschamps keek tijdens het perspraatje ook alvast vooruit naar de finale, waarin het Argentinië van Lionel Messi de tegenstander is. "Hij is nog steeds een van de beste spelers ter wereld. We moeten een manier vinden om zijn invloed zoveel mogelijk te beperken. Maar dat zal Argentinië ook met mijn spelers moeten doen. Ik weet wel dat dit niet hetzelfde Argentinië is waar we vier jaar geleden tegenover stonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen