Haller en Dortmund maken plannen voor rentree op trainingsveld

19 december 2022, 21:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt niet lang meer te duren voordat Sébastien Haller weer op het veld is te bewonderen. Volgens Bild is het de bedoeling dat de 28-jarige spits in januari de training gaat hervatten.

Het verhaal van Haller is bekend. De aanvaller maakte afgelopen zomer voor 31 miljoen euro de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund, maar heeft door trieste omstandigheden nog geen minuut voor de Duitse topclub gespeeld. In de voorbereiding werd teelbalkanker bij hem vastgesteld. Na twee operaties en zware behandelingen is Haller nu aan de betere hand.

De volgende stap is een terugkeer op het veld. Dat lijkt volgende maand te gaan gebeuren. Al te veel moet daar niet van te worden verwacht. Het plan is dat Haller zich in eerste instantie vooral zal richten op conditie- en krachtwerk. Als dat goed gaat, zal de spits mogelijk ook al wat lichte oefeningen met de bal kunnen doen.

Haller speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 15 mei, toen hij nog in dienst was van Ajax. De spits was in oktober een tijdje bij de Amsterdamse club te bewonderen toen hij een deel van zijn revalidatie op De Toekomst afwerkte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Succes Seb

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen