Messi sneert naar Van Gaal en ruziet met Weghorst: "Dwaas"

10 december 2022, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft zich tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië niet populair gemaakt. Tijdens de vele opstootjes kreeg ook hij het geregeld aan de stok met verschillende mensen uit het Oranje-kamp. Onder meer bondscoach Louis van Gaal en doelpuntenmaker Wout Weghorst moesten eraan geloven.

Messi kreeg het niet alleen aan de stok met zijn tegenstanders op het veld. Hij bezocht ook de dug-out van Oranje, waar te zien was hoe hij Van Gaal en Edgar Davids opzocht. Hij zou de bondscoach hebben verweten dat hij teveel praat. 

Na de wedstrijd besloot Messi tegenover de media nog eens zijn gram te halen tegenover Van Gaal. "Hij zegt dat ze goed voetbal spelen bij het Nederlands elftal, maar het enige wat hij deed was lange mensen voorin zetten en lange ballen spelen", liet de Argentijnse sterspeler optekenen.

"Waar kijk je naar, dwaas?"

Ook tijdens een interview met de Argentijnse televisie ruziede Messi nog na. Direct na de wedstrijd doken beelden op waarop hij iemand achter de camera aansprak met: "Waar kijk je naar, dwaas? Loop door." Het bleek om Wout Weghorst te gaan.

Van kwade wil was van de kant van Weghorst zelf overigens geen sprake. Naar verluidt wilde de spits, die Oranje met twee doelpunten nog bijna aan een plek in de halve finale had geholpen, enkel om het shirt van Messi vragen. Hij praatte het vervolgens uit met enkele ploeggenoten van de Argentijn. 

Lees ook: Messi woedend: "FIFA moet dit soort arbiters niet inzetten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen