Op deze manier kijk je overal in de wereld gratis naar Nederland-Amerika

2 december 2022, 11:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Nederlands elftal hervat zaterdag het wereldkampioenschap voetbal tegen de Verenigde Staten. De wedstrijd is voor Nederlandse voetballiefhebbers uiteraard te volgen via de NOS, maar dat geldt alleen voor mensen die binnen de Nederlandse grenzen wonen. Toch het WK volgen in alle delen van de wereld? Dat doe je alsvolgt.

Met een VPN kan je op een eenvoudige manier je internetverbinding omleiden via een ander land. Ben je bijvoorbeeld in Bangladesh, kun je via VPN alsnog naar de NOS-livestream van de wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Nederland kijken. Uiteraard werkt het ook andersom: in Nederland kun je ook buitenlandse streams volgen. Dus als je de commentatoren van de NOS even beu bent, kun je het altijd nog in een andere taal proberen.

Voor de VPN-verbinding moet je een app downloaden. Meer uitleg daarover vind je op deze WK-pagina van VPNGids. Mocht je twijfelen, kun je altijd een proefperiode starten. Mocht het binnen dertig dagen niet bevallen, krijg je je geld terug. Dat betekent dat voetballiefhebbers tot het einde van het WK voetbal gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van de streams uit alle landen.

Het WK voetbal gaat zaterdag de knock-outfase in. Vanaf nu is het erop of eronder voor Oranje: gaan ze door naar de kwartfinale?

height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen