De beoordelingen: Ajax-spelers laten Schreuder keihard vallen

26 januari 2023, 23:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft donderdagavond een negatief record geschreven. Voor het eerst in deze eeuw hebben de Amsterdammers zeven wedstrijden op rij niet gewonnen. Tegen FC Volendam kwam er een heel moeizaam gelijkspel. FCUpdate.nl maakt zoals altijd de balans op na een wedstrijd van de regerend landskampioen. 

Opstellingen en beoordelingen*

Ajax: Gerónimo Rulli 5,5; Calvin Bassey 5 (60. Mohammed Kudus 6), Jurriën Timber 4,5, Edson Álvarez 6, Devyne Rensch 3,5 (76. Lorenzo Lucca -); Kenneth Taylor 5, Davy Klaassen 5, Steven Berghuis 4,5; Steven Bergwijn 3,5 (60. Francisco Conceicao 5), Brian Brobbey 4,5, Dusan Tadic 4.

FC Volendam: Filip Stankovic 6,5; Dean James 6,5 (76. Henk Veerman -), Josh Flint 6,5, Damon Mirani 7,5, Xavier Mbuyamba 7, Brian Plat 6,5 (70. Oskar Buur -); Derry John Murkin 6, Carel Eiting 6,5, Florent da Silva 6,5, Calvin Twigt 6 (77. Daryl van Mieghem -); Gaetano Oristanio 5,5 (90. Walid Ould-Chikh -).

Man of the match: Damon Mirani

*: Speler moet minimaal 20 minuten hebben gespeeld om in aanmerking te komen voor een beoordeling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het verhaal gaat nog wat dieper. Stel dat Ajax de CL misloopt - en die kans is uiteraard denkbeeldig - (en de inkomsten daarvan vooral) dan hangen alle miljoenen salarissen als een molensteen om de nek van de club en dan MOETEN ze afscheid nemen van de betere spelers. En of er dan een club komt die Bassey en Sanchez willen kopen.... Ik ben bang dat ze jarenlang aan die te hoge salarissen vast zullen zitten want zelfs in de KKD lopen betere spelers. Kuduz gaat sowieso weg en Bergwijn zal blijven met zijn 4,4 miljoen per jaar. Ook Tadic (4,4 miljoen per jaar) zal niet zomaar weggaan (want het is toch veel geld) en wat er dan overblijft is een redelijk eredivisie team dat vergelijkbaar is met bijv Twente of AZ maar met een salarishuishouding die 4 keer hoger is. Ajax zal dus eerst de bodem moeten aantikken om daarna als alle dure spelers uit hun contract lopen weer te kunnen bouwen met eigen jeugd. Is dat erg? Welnee, 7 vette jaren en 7 magere dus rond 2030 zullen ze er echt wel weer staan.

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX MOET BEZEM DOOR ELFTAL HALEN EN ALLE DURE ZOMER MIS KOPEN VAN VORIG JAAR ER UIT TRAPPEN EN OOK BEJAARDEN SPELERS EN KEEPERS EN DE DIRECTIE EN AJAX MOET IN EIGEN JEUGD ELFTALLEN KYKEN VOOR SPELERS EN NIET MEER ZO VEEL GELD UIT GEVEN AAN DURE SPELERS

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen