Feyenoord klaar op transfermarkt? 'Tweetal blijft in Rotterdam'

31 januari 2023, 18:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Patrik Walemark blijft deze winter bij Feyenoord. De Zweedse buitenspeler zou door zijn club aangeboden zijn bij Sparta en FC Emmen, maar besluit zelf in Rotterdam te blijven. Ook hoeft Feyenoord geen rekening te houden met een last minute-vertrek van Orkun Kökcü. 

Volgens het Algemeen Dagblad was Sparta zeer gecharmeerd van Walemark, die op Spangen de opvolger had moeten worden van Sven Mijnans die op het punt staat te verkassen naar AZ. Toch kiest de aanvaller ervoor om voor zijn kans te gaan bij de Stadionclub. Walemark kwam tot dit seizoen in veertien Eredivisie-duels binnen de lijnen, maar maakte nog geen enkele keer de 90 minuten vol. 

Ondertussen hoeft Feyenoord volgens Voetbal International ook niet te vrezen voor een last minute-vertrek van Orkun Kökcü. De middenvelder is dit seizoen een meer dan dragende kracht in het elftal van Arne Slot en was daarom in beeld om naar Benfica te verkassen indien die club Enzo Fernández nog zou verkopen aan Chelsea. Hoewel die deal mogelijk nog wordt afgerond in de laatste uren van de transferperiode, komt die in dat geval te laat om nog zaken te doen met de Rotterdammers. 

Feyenoord klaar deze winter?

Omdat ook de overgang van Thomas van den Belt (PEC Zwolle) er volgens de laatste berichten niet meer gaat komen en eerder op de dag ook de komst van Ramiz Zerrouki (FC Twente) definitief werd afgeblazen, zou het dus maar zo kunnen dat Feyenoord klaar is op de winterse transfermarkt. De club haalde met Neraysho Kasanwirjo (FC Groningen) slechts één versterking binnen. Verder werd afscheid genomen van Fredrik Bjørkan en Noah Naujoks, die overstapten naar respectievelijk Bodo/Glimt en Excelsior. 

Lees ook: Feyenoord-transfer Van den Belt lijkt er niet te gaan komen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen