Goudhaantje Sadílek dolgelukkig na rentree: "Elk geluid was gewoon pijnlijk"

7 januari 2023, 09:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Michal Sadílek werd de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen van vrijdagavond er een om niet snel te vergeten. De middenvelder van FC Twente, die ook als linksback uit de voeten kan, keerde na vier maanden afwezigheid terug in het elftal. Sadílek bekroonde zijn optreden met een doelpunt bij de 2-0. Voor de camera's van ESPN blikt de Tsjech terug op een heftige periode.

Toen Sadílek tegen Emmen op zeer fraaie wijze zorgde voor de 2-0, kwam er veel los. De oud-PSV'er werd zeer emotioneel en stortte met tranen in de ogen naar het grasmat. "Alle emoties die ik had kwamen eruit. Het was een hele moeilijke periode voor mij, met slecht slapen en ik voelde me gewoon niet fijn."

Oorsuizen

Sadílek kampte afgelopen periode met oorsuizen. Iemand met oorsuizen hoort voortdurend een geluidje in zijn of haar hoofd. Een aantal keer was hij toeschouwer van een Twente-wedstrijd, om te kijken of de klachten afnamen. "De reactie was gewoon heel slecht. Ik kreeg hoofdpijn en elk geluid was gewoon pijnlijk", vertelt de middenvelder aan ESPN. Sadílek overwoog zelfs een tijdje om te stoppen met voetbal. 

Des te blijer is Sadílek dat die vervelende periode nu verleden tijd is. De 23-jarige raakte aan de start van de Eredivisie al geblesseerd aan zijn lies, waarna hij daarna dus kampte met oorsuizen. Tegen laagvlieger Emmen speelde Sadílek zijn vierde wedstrijd van het seizoen. Vorig seizoen was de Tsjech een van de steunpilaren in het elftal van Ron Jans.

Ook dit seizoen draait Twente weer uitstekend. Na de overwinning op Emmen komt de ploeg na vijftien wedstrijden op 30 punten en bezet het de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen