Haller in de wolken na rentree bij Dortmund: "Geweldig moment"

11 januari 2023, 14:30

Sébastien Haller heeft genoten van zijn eerste minuten in het shirt van Borussia Dortmund. De spits maakte zijn rentree nadat hij de afgelopen maanden vocht tegen kanker. In de met 5-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf stond de ex-Ajacied eindelijk weer binnen de lijnen.

"Het was echt een geweldig moment", sprak Haller na de wedstrijd op de website van Dortmund. "Alle steun heeft mij geholpen tijdens deze prestatie. Na zes maanden heb ik eindelijk het shirt van Borussia Dortmund mogen dragen. Daar heb ik heel lang naar uitgekeken. Voetballen is zoveel leuker dan trainen of door het bos rennen. Ik wil nu de rest van het seizoen fit blijven en zoveel mogelijk minuten maken. Misschien kan ik weer meedoen in de volgende oefenwedstrijd."

Lees ook: Oranje-kandidaat laat zich zien bij rentree Haller voor Dortmund

Dortmund-trainer Edin Terzic besloot om Haller een kwartier mee te laten doen in de oefenwedstrijd. "Een bijzonder moment voor Seb en zijn familie, maar zeker ook voor ons:, vertelde de oefenmeester. "Het was de eerste keer dat wij hem niet in zijn trainingtenue zagen. We zijn trots dat hij zich op deze manier heeft teruggeknokt. Ik hoop dat zijn lichaam niet slecht reageert op deze wedstrijd. Het zou geweldig zijn als we op deze speelminuten kunnen voortborduren."

Bundesliga

Het volgende doel van Haller is zijn eerste minuten in een competitiewedstrijd. Dortmund staat momenteel zesde in de Bundesliga en hervat de competitie op zaterdag 22 januari met een thuiswedstrijd tegen FC Augsburg. Haller heeft zeker nog niet uitgesloten dat hij er dan bij is. "Alles is mogelijk. In mijn hoofd zijn er geen grenzen. Ik zal mijn best doen om er op 22 januari bij te zijn." Haller maakte afgelopen zomer voor ruim dertig miljoen euro de stap van Ajax naart Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi voor die jongen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen