Heftig: oud-Feyenoorder spoorloos verdwenen, familie schreeuwt om hulp

17 januari 2023, 14:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Schokkend nieuws over oud-voetballer Mark van den Boogaart. De Telegraaf meldt dat de 37-jarige al bijna twee weken vermist is. De geboren Rotterdammer, die in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde, is sinds 6 januari spoorloos verdwenen. Hij kwam die dag niet aan op een afspraak en heeft daarna geen contact meer gehad met zijn familie.

Er is een kans dat Van den Boogaart in Spanje verblijft. De oud-middenvelder voetbalde tussen 2005 en 2007 voor het tweede elftal van Sevilla B. In 2009 speelde hij ook nog een jaartje in Spanje voor Real Murcia. In die jaren heeft de Rotterdammer daar veel contacten gelegd waar hij zich momenteel zou kunnen bevinden. Een mogelijke aanwijzing is dat hij vóór zijn vertrek zijn paspoort heeft meegenomen.

Ex-partner Myrthe leidt namens de familie de zoekactie en maakt zich grote zorgen. "We hopen snel weer met hem in contact te komen. Hopelijk kan iemand ons daarbij helpen. Bij onze zoektocht lopen we tegen de grenzen van de privacywetgeving aan, waardoor bijvoorbeeld zijn bankgegevens niet gecheckt kunnen worden, terwijl het gaat om iemand, die dringend zorg nodig heeft", vertelt Myrthe aan De Telegraaf.

Succesvol op amateurniveau

Van den Boogaart brak nooit echt door in het betaalde voetbal. Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte nooit zijn opwachting in een officiële wedstrijd. Daarnaast speelde Van den Boogaart negen jeugdinterlands. Na een avontuur in Spanje keerde de 37-jarige terug in Nederland.

Tussen 2006 en 2009 kwam hij tot vijf optredens voor FC Dordrecht en NEC. Bij de amateurs, waar hij sinds 2010 actief was, boekte Van den Boogaart wel succes. Hij werd een vaste waarde voor elftallen als Barendrecht, Rijnsburgse Boys en AFC. Bij Rijnsburgse Boys was hij zelfs aanvoerder. In 2018 hing hij zijn schoenen aan de wilgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je zo’n stuk schrijft en de familie geeft aan dat hij zorg nodig heeft verwacht ik als lezer ook wel een ‘waarom’

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom?

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oud-Feyenoorder, bij negatief nieuws is het altijd een oud Feyenoorder, hij staat notabene met een NEC shirt op de foto.....nepnieuws

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen